DSC_2603.jpg
DSC_9684.jpg
DSC_2946-o.jpg

Cremetaarten

Een cremetaart is een taart waarbij geen gebruik wordt gemaakt van fondant als laagje om de taart heen.

Het kan bijvoorbeeld een naked cake zijn (waarbij je de taartbodem nog kan zien) of een taart glad afgestreken met creme.
De creme kan ook met verschillende soorten spuitmondjes op de taart worden gespoten in een bepaald patroon (bijvoorbeeld rozen, of ruffles), en verder kan de creme tegen de taart aan worden "gespateld"voor een beetje een slordiger effect.
Driptaarten zijn taarten waarbij een glazuur aan de zijkant van de taart naar beneden dript.
Cremetaarten zijn ideaal voor mensen die niet houden van fondant!

Mijn taarten collectie

MIJN WERKWIJZE

Op de pagina taart bestellen staat een bestelformulier. Als je dat invult en naar me mailt, dan heb ik al heel wat informatie waar ik mee vooruit kan. Ik beantwoord je mail zo snel mogelijk.

Erg belangrijk is het op tijd bestellen van je taart. Het is in de meeste gevallen erg druk en ik kan maar een aantal bestellingen per week maken. Het beste is om minimaal 3 weken voor het feest je taart te bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook nog op kortere termijn informeren want soms is er gewoon nog een plaatsje vrij.

En wat ook erg fijn is voor mijn beeldvorming, is een voorbeeldje van een taart die je mooi vindt. Ik kan geen copie maken van een taart. Maar als ik een voorbeeldje zie, dan weet ik een beetje wat je mooi vindt.

DSC_1596.jpg
DSC_1485.jpg
DSC_2317.jpg
DSC_2875-o_edited.jpg
  • Facebook
  • Instagram

CONTACT/ BRUIDSTAARTEN / WORKSHOPS / GALERIJ 


MULLERLAAN 114, 5505 VG VELDHOVEN
INFO@COSYCAKES.NL
KVK: 17230678

2021 Cosy Cakes | Gemaakt door CRADS | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring 

Naamloos 290kopie.png