DSC_5850.jpg
FLEUR-1-SELECTIE-017.jpg
DSC_2975.jpg

Babytaarten

Taarten voor de kleinste mensjes onder ons :)

Je kunt al een babytaart laten maken als je babietje nog veilig in mama’s buik zit, bijvoorbeeld om de zwangerschap mee aan te kondigen, voor een gender reveal feest of voor de babyshower.

Soms brengen aanstaande papa’s en mama’s mij na de echo een briefje, met daarop of zij een jongetje of een meisje zullen krijgen. Ik maak dan een taart met roze of blauwe vulling en tijdens het aansnijden van de taart zien zij zelf ook pas wat het geslacht van hun kindje is. Heel erg bijzonder blijft dat iedere keer weer.

Buiten de taarten kunnen hapjes ook geweldig leuk worden aangepast aan het babythema.

Op deze pagina staan taarten en hapjes voor babietjes tot 1 jaar.

Mijn taarten collectie

MIJN WERKWIJZE

Op de pagina taart bestellen staat een bestelformulier. Als je dat invult en naar me mailt, dan heb ik al heel wat informatie waar ik mee vooruit kan. Ik beantwoord je mail zo snel mogelijk.

Erg belangrijk is het op tijd bestellen van je taart. Het is in de meeste gevallen erg druk en ik kan maar een aantal bestellingen per week maken. Het beste is om minimaal 3 weken voor het feest je taart te bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook nog op kortere termijn informeren want soms is er gewoon nog een plaatsje vrij.

DSC_1596.jpg
DSC_1485.jpg
DSC_2317.jpg
DSC_2875-o_edited.jpg
  • Facebook
  • Instagram

CONTACT/ BRUIDSTAARTEN / WORKSHOPS / GALERIJ 


MULLERLAAN 114, 5505 VG VELDHOVEN
INFO@COSYCAKES.NL
KVK: 17230678

2021 Cosy Cakes | Gemaakt door CRADS | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring 

Naamloos 290kopie.png